#stressfree

981.9K Posts

2 minutes ago

Vegetarian restaurant in Belgrade 👫💏🍵 Yummy 🙈🙈🙈

8 minutes ago

Why is so serius??? Assalamualaikum... Pernah tak korang rasa macam satu pagi tu atau satu hari tu tak tahu nak buat apa? Atau tgk orang lain nape orang tu boleh itu ini ye? Knp business kita tak macam orang lain, sejuk, dedor, desert, nak meninggal, asyik kena con, kena auta, kena sailang, kena langgar, pahtu meninggal lagi... Partner pulak kaki kencing atau ciri2 kat atas tadi, ada team pun tak macam team... Semua nya timah belake... Adoiiii Cakap semua pandai woiii... Meninggal lagi... Kesiannnn .. cakap kat orang sebelah... kesian kan? Ahahhhh.... Kesian aiolsss ... Percaya tak kita bekerja kerana nampak imbuhan di depan... Makin besar imbuhan makin seronok kita buat kerja... Nak nak lagi kerja yang paling kita suka buat pahtu imbuhannya besar pulak... Seronok kut!!! Seronok dah dapat petunjuk-petunjukNya, jumpa kunci-kuncinya & diberi peringatannya.... Kan senang nak buat kerja.... Hati tenang, ibadah senang... jalan terang... Panjang lakkkkk... Ha ha... Nak tau lebih kalu Mehh PM saya... Free consultation heh heh https://www.instagram.com/p/BSESliUl46g/ #happylife #tenang #stressfree #ilmu #inspired #inspire #inspiration

19 minutes ago

Escape away from busy routine. Sneak in for a quick 45 minutes for ultimate PEDICURE by Salon Blow. You deserve that stress-free break and care for your feet. 30% off on all Salon Services. Call: +9144 48611277 / +9144 48611377 Landmark: Near Perungudi Toll, Above Dominos . . #trendalert #whatcanyoublow #beautysalon #salonblowindia #haircolour #spa #ombre #architecture #hairdresser #menshaircut #pedicure #haircut #menshair #hairdresser #hairinspo #hairgoals #hairstylist #hairstyle #hairtreatment #makeover #beautysalon #saloninterior #blowdry #stressfree #modernsalon #hairdressing #hairofinstagram #fashionblogger #haircouture

25 minutes ago

Denn der ideale Tag wird nie kommen. Er ist heute – wenn wir ihn dazu machen! ma vie – Die Kunst, sich Zeit zu nehmen ------ "Don’t get lost in a time far away! Seize the moment! It is yours!" Friedrich Schiller As the perfect day will never come. It is today – if we make it the perfect day! ma vie – the art of taking your time

Load MoreLoading fail Click retry
Loading More......