#shqip

57.0K Posts

2 hours ago

The clothes ALBANA wore in CANNES ___🤔Which do you prefer?😍___ @albanaosmani1

2 hours ago

Prurja e fundit e DIOR. ____________________________________ •TREND SUMMER 2017• Fustane tyl dhe trasparente

4 hours ago

🎶 Malsori - Plisi i Bardh kete plis kete plis te bardhe e kane mbajte shum breza me rradhe ne koke e mbajten: Pirro, Odiseu, Agroni, Genti edhe Skenderbeu. labe malesore dardane e came t'gjith shqipnine qe e kane nane me krenari ate e mban shqiptari sic e mbajti dhe adem jashari. ______________________________________ https://youtu.be/h5vE26TqNQs #albanianmusic #teksteshqip #songoftheday #shqip #muzika #shqipmuzik #albanianfolk

4 hours ago

SubhanAllah - Lavdia i takon All-llahut Elhamdulil'lah -Falenderimi i takon All-llahut Allahu Ekber -Allahu është më i Madh La ilahe il-lAllah, Muhammeder-Resulullah Ska Zot tjeter perveç Allahut, Muhammedi është i Derguari i Tij (Sal-lAllahu alejhi we sel-lem) #islam #shqip

Load MoreLoading fail Click retry
Loading More......