#recenzjakosmetyczna

1.2K Posts

17 hours ago

Bazy pod makijaż 🙂 Moja pierwsza baza to baza wygładzająca z Cashmere. Faktycznie buzia po jej nałożeniu była gładka, mięciutka i wydawała się taka delikatna. Nie roluje się, jest bardzo wydajna, ale z moją mieszaną cerą sobie nie poradziła. Kolejna była baza z Gosh Primer Plus, Hydratio. Ładnie się rozprowadza, delikatna, ale w dalszym ciągu nie przedłuża makijażu. W dodatku strasznie uwidacznia skórki, zatyka pory i cera powiedziała "stop". Trzecia z kolei z Ingrid - baza pod makijaż mająca za zadanie matowienie i redukowanie zaczerwienień. Tuż po nałożeniu bazy faktycznie koloryt twarzy wyrównuje się, cera robi się bladsza. Stosowałam ją przez dłuższy czas, ale każda dotychczasowa baza źle wpływały na jakość mojej cery. Zrobiłam sobie dłuższą przerwę, używając tylko podkładu i pudru, jednak to też nie jest najlepsze rozwiązanie. Mój ostatni nabytek to Beauty Primer 360° baza wygładzająca plus matowienie z AA. Sprawdza się nieźle, ale nie używam jej codziennie. Przedłuża trwałość makijażu, dobrze się nakłada i buzia staje się gladsza. Także póki co zostaje przy niej😉 Zapytacie po co je wszystkie jeszcze trzymam? Sama się właśnie nad tym zastanawiam😜 #baza #bazapodmakija ż #primer #makeupbase #makija ż #makeup #kosmetyki #bazypodmakija ż #cashmere #gosh #ingrid #aacosmetic #recenzjakosmetyczna #testuje

19 hours ago

Cudo ! Maseczka i peeling. Cudowny zapach ( nie dla każdego, specyficzny ). Skóra gladka, niweluje suche skórki. Nadaje się do cery naczynkowej, z zaczerwienienia, mega wrażliwej ( ja taka mam ) . Nic złego ten kosmetyk nie zrobil. Minusem jest to, że ciężko się zmywa i pozostawia troche tłusta warstwę po umyciu. Ogólnie 10/10 #recenzja #kosmetyki #maseczki #recenzjakosmetyczna #domowespa #zakupy #Polska #polskadziewczyna #polskakobieta #polishgirl #polishwoman #recenzje #kosmetyki #opinia #piel ęgnacja #testowanie #Sylveco #naturalnekosmetyki #vianek

19 hours ago

Dzisiaj trzy kredki do oczu i temperówka 😊 1. Lovely Eye Liner Kolor ciepły brąz, zawiera temperówkę w zatyczce. Kredką ciężko zrobić kreskę na powiece bo jest taka jakby woskowa 😕 2. Eveline Ciemny neutralny brąz. Również zawiera temperówkę. Miękka, przyjemnie się z nią pracuje i można ją rozetrzeć. 3. Golden Rose Waterproof Eyeliner 01 Czarna, automatyczna, również miękka i łatwo się nią robi kreskę. Można ją rozetrzeć. Jednak nie powiedziałabym że jest wodoodporna 😕 4. Temperówka z Golden Rose Świetna do temperowania kredek grubszych i tych standardowych. Mam ją już bardzo długo i dalej świetnie spełnia swoją rolę. W środku ma patyczek dzięki, któremu można łatwo wyczyścić ją w środku 😀 #kosmetyki #cosmetics #eye #eyeliner #recenzja #recenzjakosmetyczna #instadaily #loveit #photooftheday #picoftheday #like4like #makeup #makeuplover #instagirl #instablogger #polishgirl #polskadziewczyna #goldenrose #lovely #eveline

1 day ago

Trochę polezaly zanim się odważyłam na maseczki z aliexpress ale dziś użyłam tej z alorsem. Muszę dokupić więcej 😁 Co za nawilżenie. Miałam wrażenie, że dosłownie w masce znajduje się wyciśnięty miąższ z aloesu 💚 I w ogóle mnie nie piekła skóra co często się zdarza przy większości maseczek. #aliexpress #aliexpresspoland #recenzja #kosmetyki #maseczki #aloes #recenzjakosmetyczna #spa #domowespa #zakupy #Polska #polskadziewczyna #polskakobieta #polishgirl #polishwoman #recenzje #kosmetyki #opinia #piel ęgnacja #testowanie

1 day ago

RECENZJA ! 💖 Złuszczająca maska do stóp @lbiotica , która ma złuszczać i peelingować. Maska jest w postaci mocno nasączonych skarpetek. Trzeba je trzymać od 60 do 90 minut w zalezności od potrzeb. Dla komfortu należy nałożyć na nie zwykłe bawełniane skarpetki, gdyż trzymanie nóg w samej folii nie należy do najprzyjemniejszych. I tutaj moja rada nie przechylajcie swoich stóp, bo płyn się wylewa. Ten płyn także brzydko pachnie. A jeśli chodzi o sam efekt to jest zadowalający. Skóra zaczyna schodzić po 4-5 dniach i złuszcza się dosyć długo, u mnie ok. 10 dni. Więc jeśli zależy nam na gładkich stopach np. na wesele to zabieg warto wykonać minimum 2,5 tygodnia wcześniej. 😊 Maska kosztuje ok. 17 zł, ale często można je kupić za 11 zł w @drogeriehebe 💕 _________________________________ #lbiotica #maskazluszczajaca #skarpetkizluszczajace #blogkosmetyczny #recenzjakosmetyczna #kosmetykoholizm #kosmetyki #blogurodowy #blogujemyokosmetykach #drogeriehebe #pielegnacjastop #polskadziewczyna

1 day ago

Moje drugie podejście do usuwania martwego naskórka bez drobinek. Pierwszy raz był nieudany. Mówi się, że do trzech razy sztuka a może mi się udało znaleźć coś fajnego za drugim razem? Zapraszam na bloga! http://bit.ly/zelzluszczajacydermiss (aktywny link w profilu). #farmona #dermiss #farmonadermiss #żelzłuszczającydotwarzy #żelzłuszczający #z łuszczanie #kwasszikimowy #kwasmigda łowy #piel ęgnacjatwarzy #oczyszczanietwarzy #progresywny żelzłuszczający #nowypost #nowywpis #recenzja #mojaopinia #recenzjakosmetyczna #happybox #happyboxbyfarmona #eksfoliacja #kosmetykidotwarzy

1 day ago

Czas na kolejną recenzję, tym razem padło na Czarną glinkę z Morza Martwego od Fitokosmetik😀 i już na wstępie powiem Wam, że jeden z moich ulubionych produktów do oczyszczania twarzy😍 💠charaktertstyczny, ziemisty zapach 💠po zmieszaniu z wodą tworzy gęstą papkę (gęstość zależy też od ilosci dodanej przez was wody) 💠po nałożeniu przyjemnie chłodzi twarz 💠bardzo dobrze oczyszcza pory 💠lekko wysusza wypryski 💠łagodzi stany zapalne skóry 💠usuwa zanieczyszczenia, 💠pomimo silnego oczyszczenia zupełnie nie ściąga skóry, wręcz przeciwnie - po jej użyciu jest miękka, jakby delikatnie natłuszczona i bardziej jędrna 💠mam wrażenie, że po użyciu maska zostawia na twarzy coś w rodzaju warstwy ochronnej 💠jedyny minus tej maseczki to jej zmywanie - ona brudzi dosłownie wszystko😂 po jej zmyciu moja umywalka wyglada jakby wykąpał się w niej górnik😆 ale myślę, że ze względu na jej właściwości można przymknąć to oko😉 ✨ podsumowując, jest to bardzo dobry, wydajny produkt za niewielką cenę (ok. 5-6zł) o świetnych właściwościach☺ używam tej glinki raz w tygodniu i efekty są naprawdę zadowalające😍 ❗❗❗ UWAGA❗❗❗ Pamiętajcie, że używając glinki na twarz, nie mozecie dopuścić do tego, aby całkowicie wyschła! Wtedy efekt będzie zupełnie odwrotny i możecie sobie przesuszyć twarz...😩 . . Znacie glinki Fitokosmetik? Jakie inne glinki polecacie?😊 #recenzja #recenzjakosmetyczna #cosmeticreview #fitokosmetik #glinka #czarnaglinka #rosyjskiekosmetyki #russiancosmetics #natural #naturalcosmetics #kosmetykinaturalne #polishgirl #polishblogger #piel ęgnacja #face #skincare #instablog #blogkosmetyczny #blogerkakosmetyczna #inspiration #instabeauty

1 day ago

Na dobranoc Eyeliner Miss Sporty Cat's Eye❤ Używam go codziennie i bardzo zachwalam😊😍 Flamaster do robienia kresek. Jego cechy to wyrazista czerń,długotrwały efekt. Dzięki precyzyjnemu aplikatorowi namalujesz idealną kreskę,która nada oku koci wygląd 😏😉👌Używam go od miesiąca i nadal świetnie maluje,napisy się nie zdzierają👍Jedynie zapach jest dla mnie nieprzyjemny,ale podczas użytku tak go nie czuć,dopiero jak przyłoży się go do nosa i powącha😂 Cena ok.16 zł. #eyeliner #misssporty #cosmetiks #makeup #eyes #rossmann #roses #flower #goodnight #black #polishgirl #girl #instablog #instablogger #blog #blogger #instaphoto #recenzja #recenzjakosmetyczna

1 day ago

Plasterki na nos od koreańskiego jeża 😊 2 kroki oczyszczające pory nosa. Krok 1 plasterek zawierający sproszkowany węgiel. Krok 2 kojący, hydrożelowy plasterek. Zwęża pory oraz nawilża. Plasterek z węglem nie usunął wszystkich zaskórnikow, ale efekt był pozytywny. Natomiast plasterek hydrożelowy ma ładny zapach mięty 🌿 Delikatnie chłodzi nasz nos 😊 #plasterki #plasterkinanos #maseczka #peeloff #je ż #oczyszczanie #skin79 #instaphoto #instalike #testowanie #recenzjakosmetyczna #recenzja #testowaniekosmetyk ów

4 days ago

Dzisiaj przedstawiam wam serum do twarzy z Delia. Ja mam dwa rodzaje 😊 1. Delia Collagen (nawilżająco - przeciwzmarszczkowe) 2. Delia Vitamins A + E + F (rewitalizujące) Stosowałam je na noc mieszając z kremem lub same. Po około tygodniu stosowania zauważyłam, że oba zapchały mi skórę (dodam, że mam cerę tłustą). Nawilżenie w obu przypadkach średnie, mi się niezbyt sprawdziły, ale w przypadku innych typów cery mogą być super 😊 Oba są w formie olejku, który szybko się wchłania, posiadają pipetkę. Ich pojemność to 10 ml i kosztują ok 11 zł. #delia #serum #piel ęgnacja #recenzja #recenzjakosmetyczna #instadaily #loveit #photooftheday #picoftheday #like4like #makeup #makeuplover #instagirl #instablogger #polishgirl #polskadziewczyna #cosmetics #kosmetyki

5 days ago

#bielenda maska głęboko oczyszczająca 🌸Kupiona w #rossmann 🌸Cena około 3 złoty 🌸2 saszetki 🌸 Piękna woń ananasa podczas aplikowania i trzymania na twarzy 🌸Konsystencja żelowa, ale też zbyt płynna szybko spływa z pędzla przy nakładaniu 🌸 Szybko wysycha 🌸Skóra oczyszczona, świeża, gładka, pory minimalnie zmniejszone 🌸 Łatwo i szybko można ją ściągnąć w jednym płacie 👍 Na pewno ją kupię drugi raz #rossmannpolska #kosmetyki #maseczka #ananas #recenzjakosmetyczna #recenzjakosmetyk ów

5 days ago

Kosmetyki naturalne są obecne w mojej pielęgnacji od dobrych kilku lat, jednak makijaż kosmetykami mineralnymi to dla mnie nowość. Testuję i zastanawiam się dlaczego tak długo zwlekałam z zakupem tych kosmetyków? Na razie jestem zachwycona! Mam wrażenie, że delikatny makijaż minerałami to idealne rozwiązanie na panujące obecnie upały. Jak sobie radzicie z tymi temperaturami dziewczyny?

Load MoreLoading fail Click retry
Loading More......