#recenzjakosmetyczna

486 Posts

2 days ago

[RECENZJA] Po pierwszym użyciu nie wywarła na mnie specjalnego wrażenia. -przyjemny, niedrażniący zapach, -konsystencja gęstego kremu do twarzy, -po zastosowaniu skóra była wygładzona i miękka, - (!) zaraz po aplikacji przez chwilę szczypała w miejscach gdzie moja skóra była podrażniona, Doceniłam ją dopiero wtedy, kiedy moja twarz była przesuszona na wiór od mroznego wiatru. Świetnie natłuściła i zregenerowała naskórek. Jej plusem jest to, że można ją aplikować na noc - na drugi dzień moja twarz była odżywiona, a po łuszczącej się skórze nie było śladu. Cena: ok. 2 zł W składzie oprócz oleju awokado znajduje się ekstrakt z aloesu, miodu pszczelego, rumianku i oleju arganowego. Moim zdaniem warta wypróbowania :) #marion #fitfresh #awokado #maseczka #recenzja #opinia #recenzjakosmetyczna #review #instablog #blogkosmetyczny #polishblogger #polishgirl #bblogger #instabeauty #skincare #pielegnacjacery #kosmetykomania #kosmetyki #instadaily #marionkosmetyki

4 days ago

Bourjois City Radiance ✨🌇 to podkład, który dość niedawno pojawił się na półkach polskich drogerii. Na sezon zasmrodzonego, zimowego powietrza 🌫 wydaje się być doskonałym wyborem - producent obiecuje, że podkład chroni skórę przed zanieczyszczeniami. Niestety nie bardzo jest możliwość zweryfikowania tych obietnic 🤔😉 Możemy natomiast przekonać się jak podkład wygląda na skórze. City Radiance ładnie rozświetla twarz, niestety jednocześnie widocznie ją matując. Jeśli ktoś lubi taki efekt, na pewno będzie zadowolony, ja jednak wolę podkłady dające efekt nawilżonej, lekko błyszczącej skóry🌞. Jeśli chodzi o trwałość, niestety nie jest najlepiej, po dwóch, trzech godzinach produkt schodził mi z twarzy, do tego niezbyt równomiernie 👎Podsumowując, nie zachwycił mnie i raczej już do niego nie wrócę. Wolę inne podkłady Bourjois, ale o tym innym razem 🔜💁🏽 #bourjois #cityradiance #bourjoiscityradiance #fluid #podk ład #recenzja #opinia #recenzjekosmetykow #recenzjakosmetyczna #uroda #pielegnacja #kosmetyki #kosmetykikolorowe #podk ład #makija ż #makijaz #makeup #makeupobsessed #beauty #beautyblog #beautycare #cosmetics #cosmeticszone #face #ilovemakeup

4 days ago

ZESTAW PRZYSPIESZAJĄCY WZROST WŁOSÓW ✔️Bania Agafii - Szampon do włosów specjalny, aktywator wzrostu oraz Balsam do włosów, aktywator wzrostu Cena: 5,99/ sztuka Ja kupuję te produkty w drogerii Pigment w Krakowie Uwielbiam ten duet. Moje włosy z natury rosną bardzo wolno. Po stosowaniu tych produktów (używam ich do mycia raz w tygodniu) zauważyłam, że moje włosy zaczęły rosnąć szybciej i pojawiły się "baby hair". ➕widoczne działanie, balsam trzeba trzymać na włosach tylko 2-3minuty, nie obciąża włosów mimo że nakłada się go od nasady, szampon pachnie lekko miętowo ➖zapach balsamu jest dość intensywnie mydlany, szybko się kończą Podsumowując są to produkty, które zawsze mam w domu. I love those products. My natural hairs are growing very slowly. After using shampoo & conditioner I see the results- faster growing & "baby hair" ➕hairs are growing, smell of shampoo is nice (minty), you must have conditioner only 2-3 minutes ➖smell of conditioner is intensive (like soap), inefficient At last, I must have those products at home #instablogger #beautybloger #hairs #ulubieniec #baniaagafii #recenzja #recenzjakosmetyczna

5 days ago

Kolejna perełka od @misssportypl so clear anti spot ❤ antybakteryjny puder prasowany, spełnia swoje zadanie i zostawia cerę w pełni matową, nie zapycha,nie wysusza, daje zdrowy i naturalny efekt, nie waży się na podkładach, nie daje efektu maski, minusem jest to, że przy grubszej warstwie podkreśla włoski ale za ten matt można mu to wybaczyć 😻 Wybrałam odcień 001 i chociaż w opakowaniu wydaje się być ciemny, to jest prawieże transparentny 👌🏽9,4g kosztuje 12,99 zł ale obecnie jest promocja w @rossmannpl i dostaniemy go za niecałe 10 zł 🙈 #misssporty #misssportypolska #makeup #powder #antispot #soclear #puder #beautyblog #makeupfreak #instabeauty #beauty #recenzjakosmetyczna #recenzja #instagood #cosmetic #cosmetics #transparent #puder #happy #best

5 days ago

Sypki cień od my secret który zakupiłam przed sylwestrem w @drogerienatura za 7,99 zł.( 3g ) 🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸 Od producenta : Cień Sypki " STAR DUST " Sypki cień do powiek o lekkiej konsystencji i dużej zawartości pigmentu. Trwały efekt, cień utrzymuje się przez wiele godzin, głębokie,soczyste kolory sprawiają ,że każdy Twój makijaż będzie niewiarygodnie piękny. 🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸 Uwagi ode mnie : Troszkę się usypuje w chwili nakładania ale efekt końcowy jest idealny oraz utrzymuje się na oku tak jak to opisał producent 👏🏻👏🏻 #mysecretcosmetics #drogerianatura #eyeshadow #eyeshadowgold #cie ńdopowiek #z łotycień #swochs #recenzjakosmetyczna #kosmetykidooczu #beautyeyeshadow #eyecosmetics #swaches

6 days ago

Kochani, dziś przybywam z recenzją kolejnego szamponu do włosów. Tym razem z lubianej przeze mnie Receptury Babuszki Agafii. Uwielbiam szampony z tej serii za delikatność i dobre naturalne składniki . Tym razem nie zawiodłam się i na tym produkcie. Szampon jajeczny do każdego rodzaju włosów okazał się świetnym zakupem i jestem z jego działania bardzo zadowolona. Łagodnie oczyszcza włosy ze wszelkich zabrudzeń, sebum, domywa wszelkie oleje. Szampon nie plącze włosów, wręcz przeciwnie, po jego użyciu są sypkie, gładkie, lejące. W ogóle nie miałam problemu z ich rozczesaniem. Nie należy do typu który bardzo się pieni. Dlatego nie spodziewajcie się pachnącej burzy na głowie. Postanowiłam wypróbować działanie produktu też solo, bo zapewne ktoś z Was mimo starań by regularnie używać odżywek, to i tak zdarzyło się, że po prostu nie miał na to czasu i wtedy mył włosy tylko szamponem. Ja nie raz miałam taką sytuację. Znacie to? Wtedy zazwyczaj włosy lubią stać się szorstkie i matowe. Ale uwaga! Nie w tym wypadku. Szampon nie przesusza włosów. Nie plącze ich.Nie podrażnił ani nie uczulił mojego skalpu. Podsumowując, okazał się bardzo skuteczny, dobrze oczyszcza włosy, jest przy tym łagodny dla skóry głowy, nie wzmaga przetłuszczania się włosów. Osobiście polecam! #hello #goodafternoon #recenzja #recenzjakosmetyczna #szampon #shampoo #szamponjajeczny #rosyjskiekosmetyki #kosmetykinaturalne #recepturybabuszkiagafii #eco #blog #blogerka #instablog #polishblogger #blogerkakosmetyczna #kosmetyki

6 days ago

@misssportypl poczwórne cieni do powiek quattro eyeshadow smoky eyes 💥 ładne, świetnie dobrane kolory, cienie są dobrze napigmentowane, dobrze się trzymają, ładnie wyglądają przez długi czas, są tanie, wydajne, nie rozmazują się. Dobrze i łatwo sie blenduja. Jedynym minusem dla mnie jest to, że są tylko perłowe i metaliczne a ja lubię tez odrobine mattu w makijażu 👌🏽 Cena 11 zł 😻 #misssporty #misssportypolska #eyeshadow #eyeshadows #eyes #eye #cosmetics #cosmetic #makeup #instabeauty #beauty #beautyblog #recenzja #recenzjakosmetyczna #makeupfreak #eyepalette #eyemakeup

1 week ago

Moja ukochana firma 😍 💕 jestem zakochana w produktach Bielendy, która coraz bardziej mnie zaskakuje jakością swoich kosmetyków 😊😚 Mleczny olejek, który zaraz po zakupie i wypróbowaniu stał się moim ulubieńcem do pielęgnacji ciała. Świetnie nawilża, więc spełnia swoje zadanie. Szybko się wchłania, przez co ułatwia pięgnację, gdy zależy nam na czasie w zabieganym dniu. Dodam jeszcze, że pięknie pachnie. 😊😍 Kupione w @drogeriehebe na promocji za 9,99 zł zamiast 17,99 zł 😀 #bielenda #algimorskie #nawilzanie #pielegnacja #cialo #recenzja #mlecznyolejek #pielegnacjaciala #kosmetyki #girlythings #polishgirl #cosmetics #shopholic #love #olejek #mleczko #recenzjakosmetyczna #hebe #drogeriehebe #promocja #polishgirl #girlythings

1 week ago

Catrice, Hd Liquid Coverage Pojemność : 30 ml Cena: ok. 29 zl Odcien: 010 Przychodzę do Was z recenzją,chyba wszystkim już znanego podkładu który zachwycił wiele z was. Ja mam okazję go testować od 5 tygodni kiedy przez przypadek natknelam się na nowho w drogerii hebe, wcześniej nigdzie nie mogłam go znalesc. Opakowanie podkładu jest szklane i matowe, podklad posiada zamiast pompki - pipete . Podkład ma bardzo płynna konsystencję, zastyga na delikatny mat i jest w tonacji żółtej, nie zauważyłam aby ciemnial. Bardzo ładnie wygląda na twarzy, wszelkie niedoskonałości i przebarwienia zakrywa w mig. Podkład nie podkreśla suchych skórek, nie tworzy maski i nie zbiera się nigdzie w ciągu dnia. Idealnie wtapia się w skórę. Utrzymuje się na skórze do 10 godzin. Jest on moim totalnym ulubieńcem. ❤😍 #catricehdliquidcoverage #nowoscikosmetyczne #kosmetyki #cosmetics #makijaz #makeup #followme #likeforlike #drogeriahebe #zapraszamnabloga #postnablogu #beautyful #recenzjakosmetyczna #postkosmetyczny #instagirl #polishbloggers #polskiblog #polskadziewczyna #blogurodowy #blogokosmetykach

1 week ago

Wczoraj minęły dokładnie 3 miesiące stosowania serum do rzęs @long4lashes. Pierwsze zdjęcie zostało zrobione 8 października, kiedy to udało mi się zakupić w promocji w Rossmannie Long4lashes za nieco ponad 40 zł. Chciałam sprawdzić czy rzeczywiście ten specyfik pomoże na moje może i gęste, ale króciutkie i osłabione po zabiegu przedłużania rzęski. Stosowałam tak jak zaleca producent. Sumiennie, dzień w dzień, na noc przez równiutkie 3 miesiące. Pierwsze efekty zaczełam zauważać po około 1,5 miesiąca. A z biegiem czasu jestem zachwycona! Kiedys aby mieć efekt pięknych długich rzęs musiałam nakładać minimum 10 warstw tuszu do rzęs. A dziś??! 1 w zupełności wystarcza. Drugie zdjęcie zostało zrobione wczoraj- 8 stycznia, równo 3 miesiące od momentu, kiedy pierwszy raz nałożyłam serum. Dla mnie efekt wow! Polecam i nie żałuje ani jednej wydanej złotówki 😃😄💗👌👑 @long4lashes #serumnr1 #serum #lashesserum #recenzjakosmetyczna #recenzja #recenze #long4lashes #long4lashesefekty #efektystosowania #serumdorzes #polecam #super #iloveit #lashes #longlash #followme

1 week ago

💄Recenzja maskary Too Faced Better than sex 💄 Posiadam miniaturkę tuszu, która była dołączona w zestawie Świątecznym Too Faced Grande Hotel Café 🏩 (domek z 3 paletkami). Około roku temu kupiłam także miniaturkę w Sephorze, lecz po jednym użyciu oddałam mamie, ponieważ tusz się okropnie osypywał i sklejał rzęsy. 😒 Jednak z racji tego, że był dołączony w zestawie dałam mu drugą szansę... Szok i niedowierzanie. 😮 Rzęsy świetnie podkręcanie, oddzielone, jest objętość i wydłużenie. 👌 Efekt GENIALNY! 😍 Maskara jednak od samego otwarcia jest dość sucha i niestety nadal się osypuje, co dla mnie jest zbrodnią niewybaczalną. 😔 Byłby to naprawdę świetny produkt gdyby nie kruszył się.😭 Wiem jednak od wielu dziewczyn, które posiadają pełnowymiarowy produkt, że efekt jest genialny i nie ma mowy o osypywaniu. 😱 Może wszystko jest kwestią wersji? Nie wiem, ale wydaję mi się, że jeżeli producent wypuszcza TEN SAM produkt na rynek, tylko w wersji mini, to oba powinny być równej jakości. 😿 Uwielbiam markę Too Faced ale sama nie wiem co myśleć w tej kwestii. Bardzo podobał mi się efekt jaki dawał i możliwe, że kiedyś kupię go w pełnej gramaturze przy okazji promocji w Sephorze. Miałyście pełnowymiarowy produkt? A może wersja mini wam się sprawdza?Jakie są wasze spostrzeżenia? 💋 #toofaced #betterthansex #mascara #maskara #tusz #tuszdorzes #polishblogger #opinia #recenzja #Sephora #blog #beauty #beautyblogger #kosmetyki #makeup #makija ż #rzesy #cosmetics #cosmetic #review #recenzjakosmetyczna #sephorapolska #toofecedpolska #toofacedpoland #betterthansexmascara

1 week ago

Dzień dobry!😘Na blogu właśnie pojawił się nowy wpis #nowypost o ciekawej marce kosmetyków naturalnych 🌱Terra Naturi #terranaturi 😊Możecie potraktować ten wpis jako kosmetyczna ciekawostkę, ponieważ kosmetyki te niestety nie są dostępne w PL 😉Zapraszam do lektury przy sobotniej kawie ☕️Link do bloga znajdziecie w bio 🔝 #nowypostnablogu #nowywpis #kosmetykinaturalne #kosmetykiekologiczne #niemieckiekosmetyki #recenzjakosmetyczna #naturkosmetik #naturkosmetikblogger #naturalcosmetics #madeindeutschland #blogger #blogerka #blogerkaurodowa #blogerkakosmetyczna #beautyblog #fallowme #aloes #aloesowekosmetyki #aloevera #aloe #aloeextrakt #aloeveraproducts

1 week ago

Witajcie 😊Za chwile rozpoczynamy długi weekend 😃Wiecie już jak spędzicie ten czas? U mnie będzie językowo i edukacyjnie ale z przerwami na coś miłego 😌 Zaczęłam testować kilka ciekawych produktów z Lirene✨ #lirene i myśle, ze pod koniec miesiąca powinna pojawić się na blogu rzetelna recenzja tych produktów 😉 Używałyście? Miłego popołudnia! 😘 #dlugiweekend #lirenecosmetics #lirenebeglam #bazapodmakijaz #korektor #korektorpodoczy #makeupfixingspray #higlightmakeup #highlightmakeupproducts #rozswietlenie #noweprodukty #nowekosmetyki #nowoscikosmetyczne #testujemy #testkosmetykow #madeinpoland #polskafirma #polskiekosmetyki #recenzjakosmetyczna #blogger #blogerka #blogerkaurodowa #beautyblog #blogerkakosmetyczna #fallowme

Load MoreLoading fail Click retry
Loading More......