#newyear

19.0M Posts

1 minute ago

LOVE WITH MALKIA D A Y 21... E V E N I N G L O V E #SeasonofLove is here let's #LoveWithMalkia #MalkiaJewelsActivated ... You will always find your style here.... like stand out with a #choker #statementpiece that will surely complete your #ootd ...to see what else is available check out the #NewYear #NewYou Collection album ... Link to #FBpage at the top (https://m.facebook.com/pg/malkiajewels/photos/?mt_nav=1&tab=album&ref=page_internal&album_id=1325786344126651) ...check out and inbox me what you want . . #HappyFebruary . . If your in #UK follow our sister #instapage @malkiajewels_uk And shop at our #Etsystore link in bio . . #handmadejewellery #necklaceandearringsets #statementnecklace #chokers #earrings #MalkiaJewels #MalkiaHouseofJewels #kenyan #africanjewellery #etsy #Etsyshop #etsyowner #Popupshop #popupstore #popup

2 minutes ago

......

3 minutes ago

#Repost @letsshopmy14 with @repostapp ・・・ Sikit je masa lagi sebelum #giveawaylsmy14 tamat jangan lepaskan peluang! Bos perati je siapa yg comment/tag/mention tuuu 😉 . . RepostBy @letsshopmy14: "💥Happy New Year 2K17 guys💥 . Sempena tahun baru admin nak buat  #giveawaylsmy14  for ONE LUCKY WINNER . Giveaway suppose end 13/01/2017 tapi bos nak lajak sampai 28/02/2017 lah . Hint giveaway - Antara item yang dijual kat @letsshopmy14 (rugi kalau tak join, dapat barang free kot!) .  Cara join mudah Follow step bawah 1. Like POST & FOLLOW @letsshopmy14 (kena la follow) 2. Repost gambar nie dengan letak kat caption  #giveawaylsmy14 3. Tag @letsshopmy14 pada gambar 4. BE ACTIVE 😄 (like gambar2 yang ada di @letsshopmy14 / tolong2 promote sikit nak dapat hadiah free kannn) . SYARAT2 (tak cukup syarat terus disqualified ye) ❗ giveaway must join dekat instagram @letsshopmy14 SAHAJA ❗ yang banyak songeh/ fussy WILL BE BANNED ❗ Bos akan shortlisted kan YANG AKTIF SAHAJA dan dipilih secara rawak guna apps ❗ giveaway end on 28/02/2017 jam 12:00pm ❗ winner akan diberitahu pada 01/03/2017 . ALL THE BEST! . #giveawaylsmy14   #giveaway   #newyear " (via #Quick reposter @AppsKottage)

3 minutes ago

......

3 minutes ago

#Repost @letsshopmy14 with @repostapp ・・・ Sikit je masa lagi sebelum #giveawaylsmy14 tamat jangan lepaskan peluang! Bos perati je siapa yg comment/tag/mention tuuu 😉 . . RepostBy @letsshopmy14: "💥Happy New Year 2K17 guys💥 . Sempena tahun baru admin nak buat  #giveawaylsmy14  for ONE LUCKY WINNER . Giveaway suppose end 13/01/2017 tapi bos nak lajak sampai 28/02/2017 lah . Hint giveaway - Antara item yang dijual kat @letsshopmy14 (rugi kalau tak join, dapat barang free kot!) .  Cara join mudah Follow step bawah 1. Like POST & FOLLOW @letsshopmy14 (kena la follow) 2. Repost gambar nie dengan letak kat caption  #giveawaylsmy14 3. Tag @letsshopmy14 pada gambar 4. BE ACTIVE 😄 (like gambar2 yang ada di @letsshopmy14 / tolong2 promote sikit nak dapat hadiah free kannn) . SYARAT2 (tak cukup syarat terus disqualified ye) ❗ giveaway must join dekat instagram @letsshopmy14 SAHAJA ❗ yang banyak songeh/ fussy WILL BE BANNED ❗ Bos akan shortlisted kan YANG AKTIF SAHAJA dan dipilih secara rawak guna apps ❗ giveaway end on 28/02/2017 jam 12:00pm ❗ winner akan diberitahu pada 01/03/2017 . ALL THE BEST! . #giveawaylsmy14   #giveaway   #newyear " (via #Quick reposter @AppsKottage)

3 minutes ago

#Repost @letsshopmy14 with @repostapp ・・・ Sikit je masa lagi sebelum #giveawaylsmy14 tamat jangan lepaskan peluang! Bos perati je siapa yg comment/tag/mention tuuu 😉 . . RepostBy @letsshopmy14: "💥Happy New Year 2K17 guys💥 . Sempena tahun baru admin nak buat  #giveawaylsmy14  for ONE LUCKY WINNER . Giveaway suppose end 13/01/2017 tapi bos nak lajak sampai 28/02/2017 lah . Hint giveaway - Antara item yang dijual kat @letsshopmy14 (rugi kalau tak join, dapat barang free kot!) .  Cara join mudah Follow step bawah 1. Like POST & FOLLOW @letsshopmy14 (kena la follow) 2. Repost gambar nie dengan letak kat caption  #giveawaylsmy14 3. Tag @letsshopmy14 pada gambar 4. BE ACTIVE 😄 (like gambar2 yang ada di @letsshopmy14 / tolong2 promote sikit nak dapat hadiah free kannn) . SYARAT2 (tak cukup syarat terus disqualified ye) ❗ giveaway must join dekat instagram @letsshopmy14 SAHAJA ❗ yang banyak songeh/ fussy WILL BE BANNED ❗ Bos akan shortlisted kan YANG AKTIF SAHAJA dan dipilih secara rawak guna apps ❗ giveaway end on 28/02/2017 jam 12:00pm ❗ winner akan diberitahu pada 01/03/2017 . ALL THE BEST! . #giveawaylsmy14   #giveaway   #newyear " (via #Quick reposter @AppsKottage)

4 minutes ago

#Repost @letsshopmy14 with @repostapp ・・・ Sikit je masa lagi sebelum #giveawaylsmy14 tamat jangan lepaskan peluang! Bos perati je siapa yg comment/tag/mention tuuu 😉 . . RepostBy @letsshopmy14: "💥Happy New Year 2K17 guys💥 . Sempena tahun baru admin nak buat  #giveawaylsmy14  for ONE LUCKY WINNER . Giveaway suppose end 13/01/2017 tapi bos nak lajak sampai 28/02/2017 lah . Hint giveaway - Antara item yang dijual kat @letsshopmy14 (rugi kalau tak join, dapat barang free kot!) .  Cara join mudah Follow step bawah 1. Like POST & FOLLOW @letsshopmy14 (kena la follow) 2. Repost gambar nie dengan letak kat caption  #giveawaylsmy14 3. Tag @letsshopmy14 pada gambar 4. BE ACTIVE 😄 (like gambar2 yang ada di @letsshopmy14 / tolong2 promote sikit nak dapat hadiah free kannn) . SYARAT2 (tak cukup syarat terus disqualified ye) ❗ giveaway must join dekat instagram @letsshopmy14 SAHAJA ❗ yang banyak songeh/ fussy WILL BE BANNED ❗ Bos akan shortlisted kan YANG AKTIF SAHAJA dan dipilih secara rawak guna apps ❗ giveaway end on 28/02/2017 jam 12:00pm ❗ winner akan diberitahu pada 01/03/2017 . ALL THE BEST! . #giveawaylsmy14   #giveaway   #newyear " (via #Quick reposter @AppsKottage)

Load MoreLoading fail Click retry
Loading More......