#deqan

3.6K Posts

6 days ago

Aty ku kalova plot dy 2- vitë, lufte. Pes vite pas lufte në ndertimin e vëndit timë. Ishin kohe të veshtira por dhe perplot krenari #Deqan . Me gjeneralin që rrugetuam sebashku që nga filllimi 1998.

Load MoreLoading fail Click retry
Loading More......