#darkblue

308.9K Posts

27 minutes ago

Не совсем мой стиль, но как я уже говорила, что я девушка и тоже хочу в профиле белых простыней и солнышка ☀️ вчера один человечек, скинул мне влог одной пары не традиционной ориентации. Там очень нежные, лайтовые, лайфовые видео. Я задумалась о том, что мне не много грустно, что жизнь - это не видио или фото. Жизнь не такая гармоничная, нежная, полная интересных и красивых, ярких воспоминаний. Точнее она именно такая, но только на половину. Вторая половина, серая, скучная, разочаровывающая, расстраивающая и даже жестокая. На каждую победу найдётся свой провал и на каждую удачу-неудача. Обидно, but life is life. Хочу пожелать всем любить свою жизнь и каждый момент в ней, независимо от того, победа это или поражение ❤️ #saintpetersburg #spb #spblife #dark #darkblue #coffee #book #pink #purple #girl #gray #legs #love #life

54 minutes ago

REKAAN JUBAH YANG PATUH SYARIE . Harga PROMO sehingga 6 JUN RM169 SM/SS - Harga SELEPAS 6 JUN RM189 SM/SS . Aryani jubah merupakan rekaan PERTAMA JELITA WARDROBE yang menggunakan LEBIH DARIPADA 8 METER kain tau untuk menghasilkan jubah yang patuh syraie. Iye la, mana tak nyer, dekat bagian luar sahaja ada 2 lapisan kain tau yang kembang setaman. Siyesly, boleh feeling mcm bidadari syorga bila menggayakan jubah patuh syarie ni. . FREE KHIMAR LBUH BERNILAI RM 69 . Iye.. Tak percaya? Khimar labuh yang model pakai bernilai RM 69 tu pon akan dapat secara PERCUMA tau. Lilit la mcm mana pon, insyaAllah kelabuhan dia terjaga. Yang paling best tu, tak payah dah pening2 nak kena cari tudung utk match dengan baju. Kan untung tu, beli je baju dah siap sekali tudung yang warna dia sah2 100% matching dengn warna baju! JIMAT masa, JIMAT duit. . CRYSTAL CHIFFON DAN HIASAN BATU SWAROSKI . Jubah aryani ada 3 lapisan tau. 2 lapisan luar tu menggunakan material daripada crystal chiffon dan inner dalam menggunakan “ ice cool” jersey. Siap ada taburan BARU SWAROSKI lagi utk bg effect “GLAMOUR” . 14 PILIHAN WARNA YANG MERUNTUN JIWA . Ini paling best! Ada 14 pilihan warna daripada tona pastel sehingga la ke tona gelap.14 pilihan warna ini semuanya adalah pilihan warna TERBAIK TAHUN 2017 tau! “ Haisss.. Tak lena tido malam sebab tak tau nak pilih warna yg mana satu. Semuanya canteks2 gila” . BF N WUDHU FRIENDLY . ARYANI jubah ada zip di tangan dan di dada. Mesra wudhu, mesra bf! Kan senang tu nak solat dengan buka zip tangan jer. Nak susukan baby pon tak ada masalah kalau bergaya dengan jubah Aryani. . Ws 0135931897 skrng ! 💕 . #jubahlabuh #syarijubah #collectionsrayabymya_boutiquera #bajurayajubah #bajurayamuslimah #muslimah #jwlovers #dustypink #darkblue #muslim #eidul #raya #sayajualbajuraya

1 hour ago

REKAAN JUBAH YANG PATUH SYARIE . Harga PROMO sehingga 6 JUN RM169 SM/SS - Harga SELEPAS 6 JUN RM189 SM/SS . Aryani jubah merupakan rekaan PERTAMA JELITA WARDROBE yang menggunakan LEBIH DARIPADA 8 METER kain tau untuk menghasilkan jubah yang patuh syraie. Iye la, mana tak nyer, dekat bagian luar sahaja ada 2 lapisan kain tau yang kembang setaman. Siyesly, boleh feeling mcm bidadari syorga bila menggayakan jubah patuh syarie ni. . FREE KHIMAR LBUH BERNILAI RM 69 . Iye.. Tak percaya? Khimar labuh yang model pakai bernilai RM 69 tu pon akan dapat secara PERCUMA tau. Lilit la mcm mana pon, insyaAllah kelabuhan dia terjaga. Yang paling best tu, tak payah dah pening2 nak kena cari tudung utk match dengan baju. Kan untung tu, beli je baju dah siap sekali tudung yang warna dia sah2 100% matching dengn warna baju! JIMAT masa, JIMAT duit. . CRYSTAL CHIFFON DAN HIASAN BATU SWAROSKI . Jubah aryani ada 3 lapisan tau. 2 lapisan luar tu menggunakan material daripada crystal chiffon dan inner dalam menggunakan “ ice cool” jersey. Siap ada taburan BARU SWAROSKI lagi utk bg effect “GLAMOUR” . 14 PILIHAN WARNA YANG MERUNTUN JIWA . Ini paling best! Ada 14 pilihan warna daripada tona pastel sehingga la ke tona gelap.14 pilihan warna ini semuanya adalah pilihan warna TERBAIK TAHUN 2017 tau! “ Haisss.. Tak lena tido malam sebab tak tau nak pilih warna yg mana satu. Semuanya canteks2 gila” . BF N WUDHU FRIENDLY . ARYANI jubah ada zip di tangan dan di dada. Mesra wudhu, mesra bf! Kan senang tu nak solat dengan buka zip tangan jer. Nak susukan baby pon tak ada masalah kalau bergaya dengan jubah Aryani. . #jubahlabuh #syarijubah #collectionsrayabymya_boutiquera #bajurayajubah #bajurayamuslimah #muslimah #jwlovers #dustypink #darkblue #muslim #eidul #raya #sayajualbajuraya

Load MoreLoading fail Click retry
Loading More......