#canonphotograph

12.8K Posts

52 minutes ago

hari demi hari uwis tak lewati yen pancen dalane kudu kuat ati ibaratke sego uwis dadi bubur nanging tresno iki ora bakal luntur sak tenane aku iki pancen tresno awakmu ora ono liane sing iso dadi penggantimu wis tanggung awakmu sik cocok neng atiku nganti atiku njerit atimu ra bakal krungu🎵 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Weto Putra Aka Pradan ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Loc:Terminal Induk Giri Adipura Wonogiri ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #sukafotobis #ayonaikbis #instabus #lapakbushunters #businside #bushunters #bushunter #eatsleepbus #bisphotogram #bisgalery #squadboyolalimania #mbmafamily #mybusmyadventure #canon #canonphotograph #1200D #teamwonogiri #indonesiabuschanel #indonesiabusphotograph #indonesiaituindah #orangeblongorapenak #bisgalery_kita

6 hours ago

I like goats 🐐

Load MoreLoading fail Click retry
Loading More......